Business Power er Danmarks store erhvervsevent!

Årets tema: ESG (Environment, Social, Governance)

ESGs sociale side: Hvordan kan din virksomhed arbejde mod at blive mere socialt ansvarlig? Og vigtigst af alt, kan din virksomhed drage fordel af denne tilgang?

Vi har planlagt spændende oplæg og vinkler, der vil udfordre din viden og perspektiver på social ansvarlighed. Sammen med vores fremragende foredragsholdere, vil vi udforske mulighederne og fordelene ved at tage skridtet mod en mere socialt ansvarlig forretning.

Til Business Power ’24 kan du se frem til at møde vores veloplagte konferencier og en række inspirerende oplægsholdere. Sammen vil de gøre dig klogere på Social ansvarlighed er benhård business der er dette års tema.

ESG er på alles læber, og især S’et og social ansvarlighed kan være en udfordring for mange virksomheder. Mange udtrykker, at når det handler om mennesker og bløde værdier, er det svært at gøre målbart. Men det udsagn kunne ikke være mere forkert. At komme i mål med S’et på til din ESG-rapportering er mindst lige så benhård business som alle andre områder.

Derfor udforsker vi det sociale aspekt af social ansvarlighed på Business Power!

 

Hvad er Business Power?

Bag Business Power står de fire sønderjyske erhvervsråd – Business Aabenraa, Haderslev Erhvervsråd, Tønder Erhvervsråd, og Sønderborg Vækstråd – der er gået sammen med UdviklingsRåd Sønderjylland om at invitere dansk erhvervsliv til Sønderjylland. Business Power henvender sig til både store og mindre virksomheder, direktører, ejerledere, unge talenter og andre, der brænder for og/eller arbejder i erhvervslivet, og som gerne vil så frø til nye forretningsvenskaber, nye partnerskaber og forretningsideer.

Vi glæder os til at se netop dig!