Til Business Power ’24 dykker vi ned i social ansvarlighed, og du kan se frem til at møde vores veloplagte konferencier og en række inspirerende oplægsholdere, som sammen vil gøre dig klogere på hvordan social ansvarlighed er benhård business.

*Bemærk at prisen her er angivet eksl. moms. Billetten inkluderer lækker mad og drikke, spændende og inspirerende oplægsholdere og smukke rammer.

Dagens konferencier

Glæd dig til Business Power ’24 når Cathrine Reinert byder velkommen!

Cathrine har en imponerende baggrund som journalist på TV2, redaktør og kommunikationskonsulent i Kolding Kommune, kommunikations- og public affairs rådgiver hos Udviklingsråd Sønderjylland og i dag som direktør for Public Affairs ved KommPress. Hun er kendt for at stille knivskarpe spørgsmål, drage paralleller og udfordre hendes oplægsholdere, og hun vil uden tvivl tage os sikkert igennem dagen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Business Power 2024 med Cathrine Reinert som konferencier!

Cathrine Reinert

Direktør for Public Affairs ved KommPress

Dagens oplægsholdere

Til Business Power ’24 kan du høste erfaringer fra en række knivskarpe oplægsholdere.

Billede af Svend Brinkmann

Svend Brinkmann

Debattør, bogforfatter og professor i psykologi

Med års erfaring som debattør, bogforfatter og professor i psykologi, vil Svend Brinkmann levere en inspirerende præsentation, der vil styrke din forretnings succes.

Svend Brinkmann (f. 1975) har været professor i psykologi på Aalborg Universitet siden 2009. Fra 2012-2015 var han tillige professor II på Universitetet i Bergen, Norge. Hans forskningsinteresser omfatter psykologiens filosofi, moralpsykologi, etik og kulturkritik. Han har skrevet eller redigeret mere end 30 bøger og næsten 200 artikler. Han har modtaget flere priser, bl.a. DR’s formidlingspris, Rosenkjærprisen samt Gyldendals formidlingspris. Derudover er han skribent og anmelder for Politiken, og han har været vært på forskellige programmer på radio og tv, senest “Brinkmann på P1” og “Brinkmanns briks”.

 

Rune Strøm

Rutineret og skarp formidler inden for konflikthåndtering og kommunikation

Rune Strøm er en anerkendt, rutineret og skarp formidler inden for konflikthåndtering, kommunikation og ledelse.

Rune Strøm giver sig 110% og rammer selv de bagerste rækker i salen. Med sine erfaringer og fortællinger får han typisk sit publikum hele følelsesregisteret igennem, og det er ikke uvant både at have grædt og grint efter et foredrag med en af Danmarks bedste foredragsholdere. Det er underholdende, samtidig med at tilhørerne lærer en masse, både om dem selv, deres kollegaer og deres omgangskreds.

Rune Strøm foredrag anvender personlige historier og eksempler, som vi alle kan genkende fra vores egen hverdag. Til stor fornøjelse blandt deltagerne er han ikke bleg for at udstille sine egne mangler og fejltrin i bestræbelserne på at skabe forståelse og motivation hos sine deltagere.

Billede af Svend Brinkmann
Billede af Svend Brinkmann

Caroline Farberger

Professional Chairperson, Experienced CEO, Keynote Speaker

Caroline, en anerkendt svensk forretningskvinde, som vil dele hendes indsigt om diversitet og inklusion, og hvordan hendes valg og ledelsesbeslutninger har været en stor øjenåbner for hende.

Caroline er en professionel forperson og bestyrelsesmedlem, Tech Investor, erfaren CEO, keynote speaker og forfatter. Indtil 2022 var hun administrerende direktør for det svenske forsikringsselskab ICA Insurance, efter at have tilbragt i alt 25 år i finansbranchen på flere ledende poster. Ud over sin line management-erfaring har Caroline også været dot-com-iværksætter og konsulent hos McKinsey.

Caroline er den første senior erhvervsleder i Norden, der taler åbent om sit kønsskifte, efter tidligere at have levet som Carl Farberger. Derfor er Caroline blevet en fortaler og ambassadør for mangfoldighed og inkluderende ledelse.

Heino Juhl

Adm. Direktør for Lindab Danmark

Hvad gør Lindab til en af Danmarks Bedste Arbejdspladser?

“Med baggrund i en stærk kultur og et grundlæggende værdisæt formår Lindab at være en anerkendt arbejdsplads, hvor psykologisk tryghed og åbenhed opleves reelt hos medarbejderne. De ønsker at styrke deres medarbejdere i deres daglige beslutninger og har stor tillid til at hver især lykkes.”

Men – hvordan går det hånd i hånd med at drive forretningen?

Billede af Svend Brinkmann