Til Business Power ’22 kan du se frem til at møde vores veloplagte konferencier og fem inspirerende oplægsholdere. Sammen vil de gøre dig klogere på Arbejdskraft og Ledelse, der er dette års tema.

Dagens konferencier

Anne Sophia Hermansen er kulturkommentator, kritiker og litteraturhistoriker ved Berlingske, og i sin tid som kulturredaktør og redaktionschef (2017-2020) har hun gennemført en massiv forandring af avisens kulturdækning.

Derudover bliver hun ofte fremhævet som en kvinde med stor indflydelse på samfundsdebatten. I 2017 var hun bl.a. nr. 12 på Politikens liste over landets mest indflydelsesrige meningsdannere – lige efter statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Anne Sophia Hermansen

Kulturkommentator, kritiker, litteraturhistoriker ved Berlingske og en af Danmarks mest indflydelsesrige meningsdannere

Dagens oplægsholdere

Til Business Power ’22 kan du høste erfaringer fra fem knivskarpe oplægsholdere.

Brian Mikkelsen

Direktør i Dansk Erhverv

Læs mere om Brian

Brian Mikkelsen blev i juni 2018 udnævnt som adm. direktør i Dansk Erhverv. Han har tidligere været minister, folketingsmedlem og medlem af Det Konservative Folkeparti

Brian Mikkelsen var i sin tid som erhvervsminister med til at styrke aktieinvesteringer, turisme, digitalisering, grænsehandel m.m. Som bannerfører for en erhvervs- og vækstpakke fjernede Brian Mikkelsen bl.a. en række afgifter for erhvervslivet og indførte aktiesparekontoen. Som den længst-siddende kulturminister nedsatte Brian Mikkelsen i 2015 syv kulturudvalg, der udvalgte de mest uomgængelige danske kunstværker. Det blev til en kulturkanon, der består af 108 værker fordelt på forskellige kunstarter, bl.a. arkitektur, design og film.

Christian Stadil

CEO og Ejer, THORNICO

Læs mere om Christian

Christian Stadil er en fremtrædende og karismatisk erhvervsleder i Danmark, og han er medforfatter til flere bøger om ledelse og personlig udvikling. Han er serieiværksætter, og du husker ham måske som løve i Løvens Hule eller som business angel – senest inden for tech-branchen. Han er internationalt kendt for sin innovative ledelsesfilosofi og visionære tilgang til markedsføring og branding.

Christian Stadil er ejer af og CEO i Thornico A/S, der driver mere end 120 virksomheder indenfor fødevarer, shipping, teknologi, fast ejendom, finansiering, emballering, mode og sport – herunder den kendte sportsvirksomhed, Hummel. Netop Hummel har sidste år etableret nye lagerfaciliteter i Sønderjylland.

Karen Frøsig

Adm. Direktør i Sydbank

Læs mere om Karen

Karen Frøsig er uddannet jurist fra Århus Universitet og har en lang karriere bag sig inden for finans- og banksektoren.

Hun er i dag adm. direktør for en af landets største banker, Sydbank. Denne stilling har hun bestredet siden den 1. juni 2010. Hun er også bestyrelsesformand for bl.a. Landsdækkende Banker og Foreningen Bankdata samt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder.

Liselotte Lyngsø

Fremtidsforsker

Læs mere om Liselotte

Liselotte Lyngsø er en efterspurgt fremtidsforsker og foredragsholder verden rundt.

Hun designer visionsprojekter for flere store globale virksomheder, hvor hun hjælper dem med at hoste fremtiden. Dertil underviser hun i at spotte og planlægge til fremtiden hos Liberty samt på Innovationslinjen på CBS.

Hun er bogaktuel med ‘Aftershocks and Opportunities – Scenarios for a Post-Pandemic Future’.

Rasmus Ankersen

Forfatter og entreprenør

Læs mere om Rasmus

Rasmus Ankersen er forfatter, iværksætter, foredragsholder og en betroet rådgiver for erhvervslivet. Med afsæt i sine to bøger, ’Guldmineeffekten’ og ’Hunger in Paradise’, hjælper han globale brands, f.eks. LEGO, Google, Facebook og IKEA, med at skabe højtydende og succesrige organisationer     

Han var bestyrelsesformand for FC Midtjylland i næsten 8 år, samtidig med at han bestred posten som delt sportsdirektør i Brentford FC. Begge klubber er kendt som nogle af verdens mest innovative fodboldklubber – især når man taler omkring brug af data som begrundelse for beslutningstagning.